TR EN

Bütün Yumurta


yumurta

İpay Bütün Yumurta

1 kg bütün yumurtadan oluşur. Yaklaşık 20-22 adet bütün yumurtaya denktir. Kabuklu yumurtanın kullanıldığı her yerde (keklerde, pandispanyalarda, tatlılarda,
omletlerde, kreplerde ve çırpılmış yumurta vb.) kullanılır.

Sertifikalar


İPAY ülkemizde bu alanda faaliyet gösteren ve Gıda Üretim İzin Belgesi, İSO 9001:2008 ve ISO 22000 (HACCP) belgeleri olan ilk Pastörize Sıvı Yumurta fabrikasıdır. Pastörize Sıvı Yumurta üretimi; Gıda Mühendisi, Mikrobiyolog, Ziraat Mühendisi gibi değişik uzmanların oluşturduğu multidisipliner bir takım çalışması olan HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) sistemlerine göre gerçekleştirilmektedir.

İletişim


Adınız / Soyadınız
E-Posta Adresiniz
E-Posta Adresiniz
İzmir Pastörize Yumurta San. ve Tic. A.Ş.
ÖZBEK Köyü Saraç Mevkii Urla / İzmir / TR
T: +90 232 7567533 - 34
F: +90 232 7567532