TR EN

Kişisel Veri Güvenliği



İpay Kişisel Veri Güvenliği
Çerez Politikası
Gizlilik Politikası
Aydınlatma Metni
Özel Nitelikli Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası
KVK Başvuru ve Bilgi Talep Formu

Sertifikalar


İPAY ülkemizde bu alanda faaliyet gösteren ve Gıda Üretim İzin Belgesi, İSO 9001:2008 ve ISO 22000 (HACCP) belgeleri olan ilk Pastörize Sıvı Yumurta fabrikasıdır. Pastörize Sıvı Yumurta üretimi; Gıda Mühendisi, Mikrobiyolog, Ziraat Mühendisi gibi değişik uzmanların oluşturduğu multidisipliner bir takım çalışması olan HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) sistemlerine göre gerçekleştirilmektedir.

İletişim


Adınız / Soyadınız
E-Posta Adresiniz
E-Posta Adresiniz

İPAY ’a bu formu doldurarak gönderdiğiniz kişisel veriler, 6698 sayılı Kanun gereğince şirketimiz bünyesinde gönderme amacınız doğrultusunda işlenecektir. Bu çerçevede gerekli olduğu takdirde sizlere bilgilendirme amaçlı iletişim kurulacak ve ilave bilgi de talep edilebilecektir. Kişisel verileriniz, başvurunuz kapsamında şirketimiz tarafından diğer çözüm ortaklarıyla gerekliliği ölçüsünde paylaşılabilecektir. Başvurunuz işlemlerinizin takibi amaçlı sistemlerimizde kaydedilecektir. Kişisel verilerinizle ilgili haklarınız ve başvurularınız için bkz. İPAY Gizlilik Politikası ve KVK Başvuru ve Bilgi Talep Formu

İzmir Pastörize Yumurta San. ve Tic. A.Ş.
ÖZBEK Köyü Saraç Mevkii Urla / İzmir / TR
T: +90 232 7567533 - 34
F: +90 232 7567532
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. ' Kabul Ediyorum ' seçeneğine tıklamanız halinde çerez kullanımını kabul etmiş sayılacaksınız.
Ayrıntıları inceleyin
Kabul Ediyorum